Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var uppriktigt uppriktig!




Tala till mitt hjärta

 

Välj orden rätt

eller fel

Det du gör

är vad andra hör

Beröring säger mer

än kringgående rörelser

fjärmande metaforer

och snickelisnack

Tala till mig

Tala till mitt hjärta

och

jag ska låta mig

tilltalas




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-15 00:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
En jättefin text - dvs alltså tanke och utförande. Uppriktigt sagt!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström