Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FULL AV BEUNDRAN

De var sällan

 som tillfälle gavs

Men jag minns

när jag fyra år

låg på sängen med min Far

och han spelade munspel

för mej

 

Och jag

var full av beundran

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-15 11:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
2011-09-15

  Mona Drugge
Ja, mycket fina är sådana stunders minnen..
2011-09-15

  Ninananonia VIP
Underbara minnen...fulla av beundran..
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP