Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DINA ÖMT KUPADE HÄNDER

Jag önskar

att jag vore

en nyupptäckt orkidé

i Dina ömt kupade händer

 

Med Dej ligggande på knä

fylld av beundran

 

Jag skulle bära färgerna

vit till mörkaste röd

Och Du skulle inte sluta

att förundras

 

Jag skulle få ett namn

ett alldeles eget

Kanske

Orchis Cor Maiaus Majliis

Hjärtenyckel

 

Sedan lämnas

halvgömd

intill granens vida kjol

för att vissna ner och dö

 

Åter blomma

varje vår

när du förväntansfull

återvänder

för att låta mej med min nyckel

närma mej

ditt hjärta

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-15 16:07



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Vackert skrivet..
2011-09-16

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättefin!
2011-09-16

  Minkki VIP
Fint skaldat, Maj-Lis, i ord och färg!
2011-09-15

  Ninananonia VIP
:) Så vacker... är din önskan att vara där i ...
2011-09-15

    ej medlem längre
Den satt där den skulle

Fullträff

Femetta

Fucking A+
2011-09-15

    Bodil Sandberg
Underbart Majlis!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP