Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en fågel

Jag bröt en vacker vinge, fylld av färger och styrka

när jag skulle flyga in i din famn

stängde du fönstret och

jag blev lurad av dess genomskillnighet

utanför din borg, kraschlandade jag.




Fri vers av Ladyblack
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack