Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Smeker halsen
slår an en sträng
spröda toner
ljuder

Ur det ostämda
växer sakta fram
en melodi

Min melodi

Något ligger
där och pockar på
att bli uttryckt
men jag finner inte
den rätta tonarten
än mindre den rätta tonen
kanske ska jag hålla mig
till orden
i stället





Fri vers av AA VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-15 22:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det kommer vackra toner av det du skriver...
2011-09-21

  Cocktail
Du kanske inte är instrumentalist, men poet är du iaf :)
2011-09-15

  Ninananonia VIP
Sjung du ...toner som vill ut.. de kommer.. :) ska du se... men ord är också som musik ..laddade med energi..och vibrationer... :)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP