Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVALKANDE BRÄNNINGAR

Svalkande bränningar

över min längtans

 heta kropp

 

Vågbrus

som stör min tanke

 

Tanken

om någon

vars bild

ständigt träder fram

i lugn och tystnad

 

Vill jag

bränningar

Vill jag

vågbrus

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 971 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-16 11:40



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
En inneboende längtan
till NÅGOT eller NÅGON.
Alltid smärtsamt om det
förblir en längtan
2011-09-17

  Mona Drugge
Så fin tanke..svåra är valen, men hjärtat har alltid rätta svaren..
2011-09-16

    ej medlem längre
jättefin lyrisk slutvers:

"Vill jag
bränningar

Vill jag
vågbrus"
2011-09-16

    ej medlem längre
Oh, ett smärre mästerverk...lusten brinner i bakgrunden, hettande och mogen.. brännheta ord med föredömlig återhållsamhet

bokmärks
2011-09-16

  Ninananonia VIP
Vackert...är det du vill :)
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP