Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN BLIR STOR

Kom nu
vi ska bada, säger mannen

Mannen är pappas vän
Pappa som har somnat i soffan
tillsammans med mamma och mannens fru

Nu ska vi bada

Flickan är liten
Mannen är så stor

Vattnet är varmt. Så varmt. Men ändå så kallt

Så många där, men så ensam här

Ingen älskar mig snyftar flickan

Mannen går hem , leende
Flickan går under. Skrikande. Klösande

RR




Fri vers av red rain
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 18:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tror inte det står något under poeter.se riktlinjer angående ifall man får eller inte får kommentera porträttfotot istället för den skrivna texten.

Men här har du fått till det med ditt foto, i bästa fall ser du ut som en italiensk strandraggare som kapsejsat in på poeter.se

I sämsta fall så är det porrstjärnevarning
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

red rain
red rain