Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt plan av existens

Ett nytt plan av existens
från den gråa ytan stiger
broar och hus mot himlen
de skapas i detta nu
i min ögonvrå och min själ
som fragment av framtiden
nutidsbyggande, realskapande
mina fötter följer vägar som formas
beträder ny mark, nya ljud och dofter
jag hoppas att denna värld blir bättre
än den jag lämnat bakom mig
Ett nytt plan av existens
skapelsen ropar på mina steg




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten