Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formande av liv

Våra erfarenheters
minnesbank
formar våra liv
konstruerar våra begrepp
det som var omöjligt igår
är möjligt idag


Våra referenspunkter
förändras utifrån
våra tankar om det goda livet

Finns det goda livet
bortom vardagens struktúrer

Bortom......




Fri vers av AA VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-17 02:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om dina tankeslingor...
2011-09-21

  Ninananonia VIP
Ja... :)

Djupa tankar..
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP