Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka...

 

stormen slet ner

trädens sista gula löv

vidgade vyer

ger vintern mer till ögat

och tankens fria vinkling.

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-17 18:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott se längre
än innan gott
diktat av Dig
kvinnan!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra