Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkt och ljus

Bördorna
av livet kan krossa
existensen

Men
i allt mörker
finns ljus
en möjlighet
att vända
det destruktiva

Bördorna
blir energikällan
till livet

Se skönheten
i det lilla




Fri vers av AA VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 21:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
viktigt kunna se
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP