Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordkonsten

Sparsmakad med orden
är en konst

Att uttrycka
stora tankar
med känsla
stil och
finess
gärna även bidra
till eftertanke
är svårt

Någon sa litet är vackert
men vasst




Fri vers av AA VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-19 21:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja så bra..vackert men vasst det gillar jag..
klokord :)
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
ja en konst är det...
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP