Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla ängel

Jag kan känna tårar som rinner
Jag kan känna sorg i mitt hjärta, som alltid kommer att finnas,
Var gång som du dyker upp i mitt minne.
Hjälp mig någon att få ro i mitt sinne.
Jag önskar att jag sprungit ut, som i en saga med ett lyckligt slut.
Allting vände när dom tog bort de lilla jag kände.
Men då fanns ingen återvändo.
Jag minns att de var en solig dag, att jag låg på kvällen ensam i den hårda sängen och såg en stjärna falla ner.
Du vet nog vad jag önskade.
När jag ser hur månen lyser ner på mig, så tänker jag, kan man nå dit?
Kan man fara dit du är.
En resa bortom rum och tid.
Det kräver barnens fantasi,
att göra tanken fri...




Fri vers av Miss_jenny
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-20 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny