Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON SOM LYSSNAR

Susa o skog

för källan din hemlighet

Och den skall i sej

den bevara

Ty källan är fylld

av allt vad den vet

Ingen

behöver förklara

Och aldrig

om även den fylls

till sin brädd

man hör att källan läcker

Flödet är stilla

och allt tar emot

Enbart lugnet

den väcker

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-20 20:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker
2011-09-26

  Mr Lindemann VIP
Vackert och fint samt stämningsfullt och så....du vet.





Men väldigt många radbryt.
2011-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Stillhet är alltför sällsynt i en hektisk tid.
2011-09-26

  Ninananonia VIP
Vackert.. :)
2011-09-21

  Junitvillingen
Mycket vackert skriftat...som den vackraste bäck som porlar om våren. Rofyllt, finstämt & trösterikt.
2011-09-21

    ej medlem längre
Vackert, rogivande
2011-09-21

  Linda CH VIP
Lugnande vackert med fina rim.
2011-09-21

  Anna*
Bokmärker denna pärla till dikt!Tycker att den skulle sortera under bunden värd och rim.
2011-09-21

  Ninananonia VIP
Vackert ...
2011-09-21

  Mona Drugge
Vacker o härlig poesi här. Berörande fin känsla får man..

Stor applåd o bokmärks..

Tack Maj-Lis!
2011-09-20

  Mats Henricson
Illusoriskt och tilltalande ! Bokmärker detta klarblå masterpiece....
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP