Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonfjärilar

 

 

han står i forsens vackra levandeströmmar

med felan så ömt intill

med stråken lyfter han fjärilar

 

tonfjärilar in i din blick




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-20 21:28



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Farligt förförande toner och vacker text.
2011-09-29

    ej medlem längre
Åh, Näckens mäktiga toner...
2011-09-21

    ej medlem längre
Oj, vilken njutning!
Den spelemannen/Näcken skulle vara farlig att möta! :-)
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Njutbart
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser