Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å andra sidan...



Sitter på sten,
som minns en sommar.

Sitter på sten,
nyss värmd av sol.

Sitter på sten,
det är äntligen höst.

Sitter på sten,
kylslagen och hård.

Sitter på sten,
vemodigt nöjd.

Sitter på sten,
alldeles för länge.

Sitter på sten,
får blåskatarr.






Fri vers av Stardust VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-09-20 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP