Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra skillnad

Det måste finnas en tro
att handlingar vi gör mot
medmänniskor
gör skillnad

Vi får inte upphöra tro
på att människan har denna
förmåga

För bortom alla våra uttryck
för att synas finns en längtan
att bli sedd
av andra människor

Det ger näring
och kraft





Fri vers av AA VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-21 22:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sanna ord... och visst ger det kraft..
2011-09-23

  Nordlys
Det kan vara smärtsamt
att göra skillnad.
2011-09-22

  Svante
Helt rätt! Alla kan inte göra allt, men om alla gör någonting så kommer allting att bli gjort. Bättre att göra någonting än ingenting.
2011-09-22

  Järnkatten
Bra och väsentligt skrivet!!!
2011-09-22

    ej medlem längre
Så sant i min värld!

Du glöder lite min vän-det är bra tycker jag

Texten är just så glödande att den nästan tar
ELD!
2011-09-21

    ej medlem längre
Koka ord som når ut...hoppas många läser.
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Vilken fin dikt med viktigt budskap
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP