Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En euforisk känsla i mig..


Lev

Livet sprudlar i mig.
Jag kan nästan inte sitta stilla,
ljuset i mig brinner.

Jag vill ropa ut,
till alla som vill höra;
Livet är inte slut,
det har bara börjat!

Helena 2011-01-25




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-22 13:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
livs lycka och känsla väl förmedlad genom den texten ,ja !
2011-11-09

    ej medlem längre
Lev...och älska

Älska mycket

Älska dag och natt

och livet ska älska dig
2011-11-01

  Mow Dean VIP
tack för energin!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW