Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcka tvåorna (Om att vara trogen den/det man håller kär/kärt)

 

Om du har en gammal bil

som rullat många mil

så får den väl en och annan skavank

för det är ju ingen tank

När du sedan ska på bilprovning

som med en häst på omhovning

Upptäcks så alla fel och brister

Din trotjänare kanske lite av sin charm mister

Tänk på din sambo, fru eller flickvän

Trogen bör man vara, inga andra sen

När man klokt nog släckt tvåorna

och håller sig till en med alla gåvorna

 

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 15:10



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja du gunnar, gunnar här. Den här väcker ju tankar den ! Det är klart att både ettorna och tvåorna får sina skavanker men att jämföra med bilar och hästar...njae ? Det är vågat. Det är lite sött också ! Äh det är bra humor helt enkelt ! Det handlar ju om trohet. Ett nog så delikat ämne. Du läser väl skvallertidningarna. Otroheten står ju som spön i backen och säljer multum. Varför kan man fråga sig.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström