Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PUPPAN

I kväll

ska jag gå in

i ett

puppstadie

 

För att få vakna

med lätta

vingar

 

Flyga

 lite närmre himlen

 

Sorglöst

genom

morrondagen

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-22 18:42



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Drömmande fin o svävande vila..
2011-09-24

    ej medlem längre
Vacker komposition, text och bild och metafor!
2011-09-23

  Minkki VIP
vackrare än vinteride... vilostadier behövs! Tack för texten, färgen, bilden!
2011-09-23

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert!
2011-09-22

    ej medlem längre
Briljant

Bokmärks
2011-09-22

  R_M Grundström-Linder
Så vackert! Ja ibland kan vi behöva gå in i puppstadiet för att hämta kraft för vidare äventyr. Fint beskrivet!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP