Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontur!

Kanterna synliga
breddens vinkel i lystert ljus

Stå upp tona ner!
Känslan efterhängsen

Valda sanningar
fokus på mitten

Hör en svag bris
dansa ännu en gång

Öppen för det som kommer
ljusa blomstrande tider




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-23 05:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Texten förmedlar hoppfullhet i strålande ljus. Snyggt förmedlad!
2011-09-28

  Shahla Haghi
Åh vad vacker, Valda saningar, fokus på mitten. Tack
2011-09-26

  anits VIP
så fint skrivet, berörande
och mycket tänkvärt
2011-09-24

  Ninananonia VIP
Härliga konturer... :)
2011-09-24

    ej medlem längre
Sista strofen - fin öppning mot framtida dagar
2011-09-23

  mare VIP
Hoppfull och fin ;)
2011-09-23

  Dyrbye
Fint!
2011-09-23

    ADI Nehlin
vackert...ljust
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin