Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMEDVETEN

Omedveten

vill jag vara

såsom trädets blad

Spritta ut i vårens tid

Grönska 

men ändå vissna glad

Omedveten

om de obarmhärtigt svåra

Tankar

att för evigt aldrig mer

Omedveten

 om den korta stund

som livet tar och ger

Omedveten

kunde jag då glädjas

åt varje dag och år

Omedveten

inte rädas

när jag inför döden står

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-23 13:47



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Du berör starkt än en gång. Mycket söt o gullig är bilden o passar textens rubrik o innehåll..dess omedvetna ett barn bär just då..
2011-09-24

  Anna*
Ja, så mycket enklare det vore att vara omedveten! Vackert skaldat
2011-09-24

    ej medlem längre
En fin text med djupt innehåll.
2011-09-23

    ej medlem längre
"Death is but a transition."

Fin text
2011-09-23

  Alva Johnsson VIP
Så vacker och
så välkomponerad
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP