Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredrik och Anders grinar ikapp.

Någonstans på ett soligt småstadstorg
stod de två ministrarna Reinfeldt och Borg.
De ville med en krona
landet få skona.
Men delar ännu samma gemensamma sorg.




Bunden vers (Limerick) av Johanness
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness