Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll andan i skogen, spring mot betongen.

Staden luktar skog.
Fuktigt, friskt, lugnt.
En industriell oas i allt det gröna.
Motorer som stilla surrar,
inger ro.
Människor som flyter fram
målinriktat utan tvekan.
Gamla biljetter och kvitton på marken
som alla talar en egen historia.
Allt är tecken på en gemenskap,
valfri att delta i,
fri att betrakta.
Här står jag
ser tiden passera.
Natt, sedan börjar det om.
Staden jag älskar.




Fri vers av Johanness
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skriv som du vet så blir det bättre så skriv en vers om att andas
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness