Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten tillhör mig.

Jag vill gifta mig med kvällen,
sa han och rullade en cigarett mellan sina fingrar.
Jag lyfte pistolen och blåste skallen av honom.




Fri vers av Johanness
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness