Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studieresultat 3.

Den mänskliga kunskapen
Läran om abnormitet
Svullen hjärna
För mycket kunskap på en gång
Aldrig tycks det ta slut,
Saker att oroa sig för




Fri vers av Johanness
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-21 16:31



Bookmark and Share


    Emanuelm
Sant så sant
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness