Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur sjuk är du?


När du sitter vid datorn
loggar in på FB
skriver små rara meddelanden var femte minut.

Tänkvärda ord
kärleksfulla.

Ord som visar på människokärlek
omsorg om andra.

Jag bara undrar.

Du var bjuden hem till mig,
sa du skulle komma,
avbokade en timme före utsatt tid.

Nåväl, ditt beslut.
minst femte gången i ordningen
som du säger att du ska komma
men uteblir.

Vi andra hade roligt tillsammans,
åt gott
pratade, skrattade och njöt av tillvaron
av varandras sällskap.

Men du...

Du satt klistrad vid FB
brydde dig om orden

virtuellt umgänge
kärlekstörst

bekräftelsebehov.

Men jag vill vara i den verkliga världen,
känna värmen från mina vänner,
glädjen i samvaron.

Fortsätt du i virtuella världen
där trivs du bäst









Fri vers av Piraya
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya