Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höstdag bland andra

Det skira gröna
börjar övergå till gult
solen bländar
skenet annorlunda
en annan tid väntar
bakom hörnet

Stråk av svalare luft
gör morgonen kall

Solen värmer
under dagen
väcker minnen
från en sommar som
passerat

Mörk kväll
tystnad
stillhet
stjärnklar himmel
bortom staden

I stjärnprakten
strålglansen
anas litenheten
i storheten




Fri vers av AA VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-24 01:15



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En vacker höstlig betraktelse!
2011-09-27

  Ninananonia VIP
Fina tankar om hösten..
2011-09-24

    Birgersdotter VIP
Å så vacker
2011-09-24

    ej medlem längre
Fint fångad verklighet.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP