Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVETANDE

Såg en slända

i dag

Den

kan ju inte läsa

i almanackan

Så hur

skulle den kunna veta

 att en så solig dag

är höst




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-24 12:21



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Hm aningen klurigt det där..
2011-09-24

  Alva Johnsson VIP
Tror även lilla sländan har
full koll på årstiderna.
Naturen är så sinnrik
2011-09-24

  Anna*
Finurlig fundering =0)
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP