Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDET

Jag reder ett bo till tanken

där den kan få ro

Jag lägger dit

mitt hem och mina kära

och de vänner som jag har

Även gågna år

sol, vind och hav

Där är också något

som jag inte sett

men jag tror finns

Och där är redan saker

som jag säkert inte minns

De som är mycke stark

får ligga bredvid

de ej så hållbara

och de som inte är lätt

att förklara

Så när redet är färdigt

kan tanken vila en stund

På strån som ej är för bräckliga

för en lugn och vilsam grund

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-24 17:46



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så vackert, vackert fint talar ditt hjärta sitt berörande språk av minnen här. Jättebra skrivet..
2011-09-24

  aol
ömt vackert skriftat
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP