Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUT GÅR HEM

De kommer en gestalt på vägen
Han har setts många gånger förut
Och frågar man vad han heter
Blir svaret, jag heter Hut


Undrar man vart han är på väg
Svarar han, jag ska gå hem
Men han funderar starkt och säjer
Jag har inte bestämt till vem




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-24 19:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
rolig läsning, tack!
2011-09-24

    ej medlem längre
Den var bra!
2011-09-24

  Mona Drugge
Det var mig en rolig harmlös herre av ord o inga visor i kort enkelhet. Men du ta inte hem vem som helst även om nissen är känd. Härlig text att läsa till ett litet gott skratt..
2011-09-24

  stenhur VIP
Kanske bäst att ha kaffe hemma
Ifall man skulle få ett oväntat besök
2011-09-24

    ej medlem längre
HA ha..härligt! Själv ser jag gärna Hut som kvinna *ler*, den där sortens bestämda kvinna som mången man i hemlighet fantiserar om
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP