Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min återhämtningsplats här i världen..


Skogen


Skogen så mörk och vacker.
Känner dess starka dragningskraft.
Dit jag går och hämtar min styrka.

Jag lägger mig ner i mossan,
se upp i grenverket.

Andas, ler. Skogen som lever.

Jag ryser av välbehag.
Känner livet genom mina handflator,

vända ner mot marken.

Här kan jag ligga och bara vara.
Jag är ett med den levande skogen

här är jag trygg.

Sakta vänder jag hemåt,
tankad med energi.


Full av liv.


Helena 2011-03-27






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-26 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här dikten. Överenstämmer helt med min känsla för skogen, naturen!
2011-10-25

  Ronny Berk
naturlyriskt - och med hög igenkänningsgrad, just vilan i mossan med den uppåtgående insikten, ser bilden och tycker om...
2011-10-13

  Mow Dean VIP
Så vilsam.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW