Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
februari du brann


rizzla


trängseln fyller mina händer flykten i ögon skydd i hjärtat
murar
byggs upp och rivs ner och jag tänker; vener
blått mot gyllene du klär i mitt kött och snöfallet
täcker läppar trycker ner gaspedalen far fortare fram

 

lämnar märken avtryck och skinnet
brister under 52 kilo tar hungern slut trösten blir svält och svälten blir eufori

jag undrar om du minns känslan
kärleken
den första gången läpparna och handen kupad
över bröstet; hjärtat

du skrev vår historia som bara en tjugotvååring kan
och jag frågar om du minns mörkertalet; de som förlorade

hemligheter



jag kan inte tänka på annat

 




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 818 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-23 12:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
starkt och mystiskt
som en mini film
2014-02-20

  Jonas S. Lundström
<3
2014-02-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit med känsla!
2014-02-20

    tennsoldatocheldvakt
träffande meningar i en följd som gör att de berör, starkt.
2014-02-20

  madinsane
alltid när jag läser dig, önskar jag att jag hade kunnat skriva så.
du är magi, flicka.
2014-02-08

    ej medlem längre
flykt och rädsla, men ändå varmt och passionerat. det vilar något trasigt över texten. jag får inte riktigt skallen runt varje ord, men det behöver man ju inte alltid få. jag gillar särskilt andra styckets "trösten blir svält och / svälten blir eufori" - väldigt skört, samtidigt maniskt. prapra!
2014-01-31

  Neal VIP
Mmm så bra !
2014-01-28

  Ronny Berk
hemligheter ? hemlighettor !
2014-01-23

  Wallpaper punch
Oj, vad bra! texten vrider sig
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris