Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det där svåra...


Tysthetsblues

tysta minuter
(jag tror jag tappade andan)

saknad kärlek
vingklippt längtan




Fri vers av syra
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-09 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syra
syra