Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt farväl till min älskade pappa, jetta(dialektalt)=måste


Mitt farväl


Pappa, vad hastigt
du jetta gå.
Hann ju inte säga hejdå.

Men handen din,
på min axel jag känner.
Styrkan din blir min.

Älskade pappa,
äntligen får du ro,
att vila.

Din dotter Helena
2001




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 1215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-26 22:41



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART
HELENA.
Kände inte din
pappa men
gråter med dig.
NICE POEM.
2013-08-25

  Ronny Berk
läser och berörs, en så fin hyllning till en älskad pappa
2011-11-01

  Amelia Haglund
Känner så väl igen mig. Mycket fin text, tack för den!
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
blir berörd
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW