Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina försök att förstöra för dig är inte medvetna.

Det är inte jag som kastar en skugga över ditt liv.
Det är solen,
skyll på den.




Fri vers av Johanness
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness