Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hi hi - Den här dikten betyder att man inte kan prata när man pussas!!! Fattaru...




Kärlekens grammatik

 

Syntaxen spräcks

och ordföljden

är inte längre

under kontroll

när skiljetecknen

blandar sig adverbialt

med reflexiva pronomina labialt

och så mycket av kontentan av konnotationskompotten

stuvar undan alla yttre denotatoriska formalistiskt korrekta disputationer

för grammatikens upplösning är en konsekvens

och inte en förutsättning

och därmed

egal




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström