Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger väl allt?


Insikt

Alla innan dig var skisser,
alla efter dig kopior.




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana