Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C\'est la vie


Dagens askunge

Dagens Askunge
går inte på bal.
Hon går trettio meter bort och undviker all ögonkontakt.
Hon sitter inlåst i ett cigarettpaket,
att ta fram och smygröka när ingen ser.
Hon förblir en hemlighet hur hon än tjuter och klagar.
En stum siren får ingen båt att gå på grund,
i synnerhet inte när skepparen är blind.




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana