Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del personer...


Menlös

Du är ett skämt
som berättats för många gånger
och därmed tappat sin poäng

En slö egg
en blindgångare
ett tomt cigarettpaket

Dina intriger
mynnar ut i avklippta kablar
i många färger

Men din ord
färgar världen
grå




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-01-09 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana