Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek blir man inte frisk från.


Kniven är dold bakom ryggen

Bara fötter mot slipprigt våt sten
rosor klänger längsmed väggarna

Han väntar utanför kyrkan
leende som en brudgum
Kniven är dold bakom ryggen.

Natten klibbar sig fast i huden
när de slukar varandra

Nästa år
sker samma sak igen.




Fri vers av Yvonne Diana
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-09 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana