Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den mest ödmjuka människan jag känner.

Jag säger inte att mina åsikter är mer rätt, men de är i alla fall mindre fel.




Fri vers av Johanness
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-28 21:36



Bookmark and Share


  zim
Mina åsikter är mer rätt. Och mer fel. Det går inte ihop.
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johanness
Johanness