Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIn Pappa berättade hur de kunde låta i gårdarna förr i tiden




"RIKTIGA KARLAR"

Uti byn kan man höra

vad man inte ska göra

För med menande blickar

och spydiga tonfall

Klingar orden

från öra till öra

 

Att "i den där "gårn"

är de riktiga karlar

De ene målar tavlor

den andra skuter harar"

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-29 16:46



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Alla sådana härliga gamla
uttryck borde samlas
till en antologi
2011-09-30

  Ninananonia VIP
:) hi,hi.. lustigt.. ja det var karakarlar det ?
2011-09-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
att välja emellan en bestialisk mördare, eller en konstnärlig talang, torde ju vara enkelt:)
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP