Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto:tk.




Bordón (tradition)...

 

Johannisörtbrännvinet

smakar sommar då

när det skålas i till jul.

Plockar knoppar små

häller brännvin på

får dra en vecka, silas

röd färg gläder så.

 

(c) tk.




Bunden vers av thyra
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-30 07:19



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
låter gott - till jul!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra