Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk.




Bordón (hunden min)...

 

En speciell vän är han

fina katten min.

Han vill nog vara en hund!

Hör morrmelodin,

när sak vid apport

hämtas hit och hans leksak

åter kastas bort.

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-01 12:54



Bookmark and Share


    MaryMo
Men skillnaden med hund- och kattapport är att vi får hunden att göra som vi vill medan katten får oss att göra som den vill! ;-)
2011-10-01

  Fredrik P. VIP
sicken duktig
katt, då behövs
ingen hund!
2011-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Katt N:o Ett
bästa katt
jag sett!
2011-10-01

    ej medlem längre
Fina ord till en härlig bild!
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra