Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bergsvingesånger

 

 

älskade

jag skall vänta dig i skymningsstunden

 

däri jag släckt

alla lyktor

skenbara

 

i skymningsfågels vingar

kupar  jag mina handblommor runt

 

lågan

 

dit ansikte lyfts fram

 

 ansiktet av 

din sannhet framstiga

 

ja

älskade

 

 

jag  väntar dig i skymningsstunden

 

vid grinden

 

grinden vilken är gnisslofri

 

har du hört

 

 

grindar likt en susning öppnas

 

 

älskade

 

har du sett

 

berg lirka upp lås

lirka upp fötterna ur jordar

 

 

jag flyger med berget

 

 

så gjorde jag

 

såg en vandring en man

mannen såg ej huru solsjön huru månsjön

flätade samman fingrar

 

såg en man

i en dal vid solsjön

hans ögon

var släckta

han såg ej

solsjön lyfta

fingrar

 

röra vid hans ögon

tänd dina steg

 

 

 

älskade

 

berget

lade mig  i grinden

 

jag väntar

dig

 

röra vid grinden

 

din

rörelse

 

 

har du sett

 

berg

 

flyga

 

det är vackert

 

 

väck mig

 

o vet ande

 

 

med din kyss

 

i

 

gryningsstunden




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-01 13:32



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt poetiskt och väldigt vackert!
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Vackra sånger..
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser