Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
legender/framtid


ljusets hastighet

kanske
kommer vi någon gång

få se kosmos
i ett kalejdoskop

färdas genom universum
likt stjärnor
som vi faktiskt är

i lila dröm
om något evigt

i ljusets hastighet
och dans

kanske
glömmer vi
att vi någonsin har levat

kanske minns vi inget alls

förutom orbitens
slutna cirkel

i galaxer
av uppfyllda drömmar

& planeter döpta efter våra namn




Fri vers av revolver
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-01 13:56



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den här gillar jag både för det lilla i det vi är och det ofantliga i våra själars boning och universum!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver