Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar..


Vaknar upp

Mörker överallt, ljus i glimtar.
Tiden stannar,
ser mig inte.

Tunnel visar väg,
våga gå eller stanna?

Är det rätt eller ska jag springa?

Tanken flyger över ängar,
grönska, stillhet.

Havet som är stort samlar mina
tårar, salta.

Hittar inte vägen, letar
ser en grav som visar,
inte än, stanna!

Vänder tillbaka, mörker.
Vaknar, ser taket ovanför
min säng.


Ler, finns ännu..


Helena 2011-10-01




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-01 22:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint i tanke och ton, tycker om tankar som flyger över grönskans ängar !
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW