Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sex/följder


vätskebrist

mina män
och mina kvinnor

jag rinner ut
i flytande konsistens

min törst för livet

är vätskebristen
orsakad av er




Fri vers av revolver
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-01 23:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här behövs en vätskedepå att fylla på ur, gillar!!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

revolver
revolver