Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vänskap
ett ord med innebörd
trådar till andra människor
som skapar känslan av
att ingå i ett sammanhang
som bekräftar
är trygghetsskapande

Vänskap
jag är något
för en annan människa
jag finns
betyder något
för någon

Det gör mig till människa




Fri vers av AA VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-02 00:55



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vänskap är någon jag litar på, som allid finns. Jag har en sådan fast ett hav skiljer oss åt, är hon den enda vän jag helt litar på.
Fin dikt om vänskap som jag läser och känner bekräftelse för den vän som jag har.
2011-10-09

  Filosofen2
AA, denna text griper tag i sinnena, som väver samman
känslor för andra.
Vänskap och kärlek går hand i hand.

Kan man älska någon annan finns det djup vänskap i grunden!

Otroligt viktiga ord du sänder ut.

Detta är inte bara ord, detta är ett budskap att finna djupet i mänsklighetens mysterium.


BOKMÄRKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-02

  Anira
Visdomsord....fint skrivet
2011-10-02

  Ninananonia VIP
Ja..visst gör det det.. du får känna en annan människa och det är stort... att känna sig älskad av en vän..det är ännu större..
2011-10-02

  HelenaW
Så sant. Du ser mig, jag ser dig, se mig.. Alltså finns vi.
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
Just så..fin dikt
om den viktiga
vänskapen
2011-10-02

  Elinsomalltid
Informativt. ;)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP